1 mars 2008

Citat ur det förflutna

Sitter här och rotar i en låda full med gamla kalendrar i jakt på ett specifikt datum och årtal. I mitt sökande fann jag ett väldigt roligt inlägg jag skrev för 15 år sedan angående var som försegick på nyårsaftonskvällen. Som bakgrund bör nämnas att den omnämnde personen vid namn Kempe var en förälskelse jag hade på den tiden och Issen var en av mina killkompisar, som var snäll nog att utmana mig att dansa med mina drömmars man. Och med det sagt kastar vi oss rakt in i dagboksanteckningen:

Fredag 1 januari 1993
"Kempe var på Roxy. För att slippa vara skyldig 100 pix till Issen, så bjöd jag upp Kempe. Han tuggade febrilt på sitt tuggummi och höll mig i famnen som om jag vore en möglig ost. Det enda som verkar duga är att sitta framför TV1000 och RUNKA."

Man kan nog lugnt påstå att förälskelsen tog slut på nyårsafton 1992. Några fler inlägg om Kempe står nämligen inte att finna. Så går det för killar som behandlar mig som om jag vore otjänligt livsmedel!

Inga kommentarer: