27 mars 2008

Till er tjänst!

Som jag skrev i slutet av mitt förra inlägg så fick jag ett oväntat samtal när jag var uppe och hälsade på pappa. Nu när allt är klappat och klart kan jag avslöja vad det är; Jag har fått nytt jobb! Och fort har det gått. Det var bara 17 dagar sedan som min blivande chef ringde och presenterade sig och bolaget och en vecka senare var jag på intervju. Ytterligare ett par dagar senare, onsdag och torsdag förra veckan, provjobbade jag och det måste ha gått bra för på skärtorsdag blev jag erbjuden jobbet och tackade såklart ja.

Den här veckan har jag jobbat två dagar för att lära mig så mycket som möjligt innan semesterresan och igår skrev vi anställningsavtal. Idag har jag dock varit ledig med Maija, varit och fått min uppsägning godkänd, samt bjussat mina f.d. arbetskamrater på hembakad kladdkaka. Imorgon ska jag jobba på nya jobbet igen, och sen är det Cypern en vecka innan jag kör igång heltid tisdag den 8 april. Då är det full rulle och raka rör!

Men vad ska jag göra då? Jo, jag kommer jobba som dispatcher (jmf. speditör). Det är alltså ett transport- och speditionsföretag jag börjat på och mitt jobb är att planera transporter av lastbilschassin från punkt A till punkt B. Det verkar som ett schysst jobb och mina nya arbetskamrater är väldigt snälla och trevliga. Ska bli jättespännande! Me like :)

Inga kommentarer: