20 mars 2008

Uppdaterat

Det har varit en hel del på tapeten den senaste tiden så jag har inte haft tid att plita ner något i bloggen. Därför kommer här en kort resume av vad som hänt av värde den senaste tiden;

Jag och Maija har ju faktiskt varit på semester i Norrbotten. Vi flög upp från Göteborg till Luleå fredag den 7 mars och stannade en vecka. De första dagarna spenderade vi i "Skogis" i Tornedalen hos min farbror Benny. Så nu har jag fått en ordentlig dos av minusgrader och snö efter att ha varit på långpromenad (läs: drygt 1 mil) i strålande solsken. Men nästan bäst av allt, tystnad! Inga spårvagnar, inte massa bilar, inga gastande människor eller stadens sus och dus. Bara lugn och ro med en och annan bil som passerar på vägen då och då. Lovely!


Resterande delen av semesterveckan huserade vi hos pappa i Luleå. Dessvärre var vädret allt annat än bra efter helgen så vi spenderade en hel del tid åt shopping och att fixa hemma hos pappa. Så när jag och Maija flög hem till Poul igen så hade det blivit väldigt mycket piffigare i pappas lägenhet. Speciellt bra blev fönsterbänken som jag kläckte idén till och som är byggd av en skiva limfog, ett par konsoller och tre bordsben.

Medan jag var uppe hos pappa fick jag också ett väldigt oväntat samtal som har bidragit till en del skoj grejor nu under påskveckan. Men vad det gäller skriver jag om vid ett senare tillfälle. Promise!

Inga kommentarer: