28 november 2008

Business as usual?

Fick ett samtal idag vid lunch från ett nummer jag inte kände igen. Råkade trycka upptaget istället för att svara. Klumpigt! Ringde upp men tyvärr var det inte samma person som ringt som svarade. Förklarade att det kunde gälla ett jobb jag sökt och då blev jag direkt kopplad till rätt kille. Har skickat in en ansökan förra veckan till detta företag. Nu vill de att jag ska komma på intervju. Roligt! Ska dit på tisdag eftermiddag. Berättar mer sen!

Har beställt nytt VISA-kort. På mitt nuvarande är magnetremsan utsliten. Det fungerar bara i vissa butiker nu. Istället för att beställa ett vanligt tråkigt VISA-kort så beställde jag ett personligt kort. Valde en bild med mina två favvisar, syrran och Maija. Titta vilka fina tjejer jag får vila ögonen på varje gång jag betalar med kort!

1 kommentar:

Therese sa...

det är faktiskt ett sjukt läckert visakort du har ;) haha