25 november 2008

Saknat mig eller?!

Tänkte ta mig i ändalykten och börja skriva igen. Var VÄLDIGT länge sedan nu. Någonstans måste jag ju ventilera allt jag har att säga. Det här duger. Dagbok skriver jag ju ändå inte mer än några dagar i stöten. Sen är det tomt i veckor innan skrivklådan tar över.

DETTA HAR HÄNT:
31 mars: Jag, pappa, Poul och Maija åker till Cypern. 8 april: Börjar nya jobbet. 13 juni: Maija tar sitt första steg utan stöd. 15 juni: Maija fyller 1 år. 25 juni: Anna A. berättar att hon väntar barn igen. 27 juni: Maija går själv. 9 juli: Maija lär sig blåsa bubblor i badvattnet. 10 juli: Maija lär sig säga "ta-ta" (tack tack). 22 juli: Maija lär sig klättra upp i soffan. 26 juli: Anettes son Sander föds. 27 juli: Meja fyller 1 år. 7 augusti: Jenny L. berättar att hon väntar barn igen. 11 augusti: Kontorschefen "G" säger upp sig med omedelbar verkan efter att ha förskingrat pengar. 13 augusti: Jag fyller 35 år. 15-17 augusti: Tillbringar hela helgen i Stockholms skärgård där kusin Lena har sin 30-årsfest. 18 augusti: Maija frossar i choklad och går lös på en halvfull Aladdin-ask. 4 september: Maija får besked om dagisplats. 5 september: Köper årskort på Friskis & Svettis. 11 september: Pappa kommer ner till Göteborg och hälsar på. 21 september: Pappa åker hem till Luleå igen *snyft*. 1 oktober: Maija säger "faffa" (farfar), "gugu" (gubbe), "kackkaa" (jacka), kack-kack (tack-tack och kvack-kvack), "kockaa" (klocka och docka), "gougou" (gunga) och "namnam". 4 oktober: Går på Ladies Night. 11 oktober: Roar mig kungligt på Liseberg med Christine och Lisa. 15 oktober: Maija börjar dagis och kastar fjärrkontrollen i toaletten. 17 oktober: Iffes son Anton föds. 18 oktober: Ser Johan Glans med Anette. 30 oktober: Vår arbetsgivare varslar 3 anställda. 31 oktober: Lindas son Melvin föds och två av mina kollegor sägs upp felaktigt. 7 november: Arbetsgivaren gör en helomvändning, tar tillbaka tidigare uppsägningar, följer turordningslistan och hela min avdelning får gå. Orsaken till uppsägningen är Volvos neddragningar och det är jag helt på det klara med. Det jag föraktar min chef för är det sätt han behandlat oss i drygt en vecka. IDIOT! 8 november: Maijas säger "battee" (vatten), "kackee" (kaffe), "kackt" (katt), "offa" (morfar), "potta" och "bajs". 15 november: Maija säger "kong" (korv). 25 november: Börjar skriva blogg igen!

1 kommentar:

Moinois sa...

Bra jobbat! Kul att se att det händer lite, jag måste väl erkänna att min blogg har legat nere längre än din... Men jag kanske skulle försöka återuppliva den igen..? Frågan är bara vad jag ska hitta på att skriva om... :)