27 november 2008

Trött i ögat

Usch vilken jobbig tid det är just nu. Mörker, kyla och så jag som knappt orkar hålla ögonen öppna. Har stora problem att ta mig upp på morgnarna. Snoozar om och om igen tills jag absolut måste gå upp och på eftermiddagarna är det ett krav att jag får slumra till en stund för att över huvud taget orka resten av kvällen. Där emellan kan jag ibland känna mig som en zombie.

I tisdags var jag och Maija till Kungälv och dejtade Vikkan och tvillingarna. Efter lunch, där alla tre barn lämnade något i stil med ett slagfält efter sig på golvet, lite shopping och promenad i solskenet tog jag och Maija bussen hem igen. Maija somnade i vagnen och jag somnade sittandes. Väl hemma grejade vi på och när Maija kommit sig i säng var det dags för två av mina favoriter; Ugly Betty och Desperate Housewifes. Under UB var jag nära att slumra till ett par gånger och till DH somnade jag faktiskt, även om jag inte sov mer än 10 minuter.

Förstår ni då hur trött jag är just nu? Får börja gå och lägga mig när Maija går och lägger sig och smygäta hennes AD-droppar så blir jag kanske piggare. För någon D-vitaminproduktion från solen är ju inte att räkna med nu under vintern! Kanske en veckas semester i solen skulle göra gott...

Inga kommentarer: