3 december 2008

Back in business!

Hurra, jobbet är mitt! Åh så skönt det känns att ha ett nytt jobb klart innan det nuvarande löpt ut. Är ju fortfarande anställd men arbetsbefriad. Anställningen på terra går ut på lördag. Första arbetslösa dagen är söndag 7 december. Min pappas 60-årsdags för övrigt! Exakt en månad senare så börjar mitt nya jobb som supporttekniker på REPAB, www.repab.se. Arbetsuppgifter är intern och extern IT- och användarsupport.

Det ska bli en fröjd att ringa till Arbetsförmedlingen nu i veckan och berätta att det löst sig redan innan jag ens hunnit bli öppet arbetslös. Underbart! Men nu är det sänggående! Imorgon ska jag jobba extra på restaurang Aquarelle igen.

Åh förresten! Maija har ju sagt några nya ord: "kocke" = hockey, "tomt" = tomte och bomp = bolibompa, "gass" = glass och varje gång min SMS-signal ljuder (har kakpoängsmelodin från P3's Morgonpasset) så säger hon "kaka".

1 kommentar:

Martin sa...

hääääärligt, grattis!