11 december 2008

Christmas fashion 2008

Alltså hörni people greppa läget! Idag är det den 11 december och jag har hittat en grymt snygg juloutfit att ha både på nästa veckas julfest, på julafton och som även passar till andra festliga tillfällen. Jag är sååå nöjd! Fick ett infall och åkte till Frölunda Torg idag på eftermiddagen. Tydligen var det nån happening just idag med Magnus Carlsson och Agnes som underhöll framåt kvällen. Och inte nog med det, som grädde på moset var det 20% rabatt lite här och var. Började på H&M och hittade då ta mig fasen ingeting. Lunkade besviket vidare från affär till affär. Inte ens på Sisters och MQ hittade jag något som jag ville ha. Men så strövade jag förbi Scorett som hade 20% rabatt på allt och fastnade för ett par skinnstövlar som fanns i flera olika skaftstorlekar, dvs vidden på själva skaftet. Några minuter senare gick jag därifrån med ett par 37:or till det facila priset av 640 kr.

Helt plötsligt började min hjärna tänka "stövlar + kjol + top = juloutfit" och då började min jakt på ett passande topp. Hittade ett par snygga Esprit-toppar på Tátch men nej inget jag kände passade min vision. Lommade vidare och gick för skoj skull in i Esprit-butiken eftersom de hade 20% rabatt på hela sortimentet. Där springer jag på en av de toppar jag provade på Tátch, fast som klänning och blev helt betuttad. Olyckligt nog fanns den inte i storlek 38 så jag frågade en expedit som precis kom gåendes. Gissa vad hon håller i sin hand... En storlek 38 av just denna klänning! "Ödet?" funderade jag och förpassade mig till provhytten. Där blev jag blixförälskad och var helt såld när jag provade hur det såg ut med de nyinköpta stövlarna. Ka-ching så var jag ytterligare 639 kr fattigare men en underbar klänning rikare. Stolt som en tupp skuttade jag iväg till bilen och åkte hem och jag är fortfarande lika nöjd när jag nu sitter här strax före midnatt och töjer ut mina nya stövlar och känner in klänningen.

Ärligt talat är det FÖRSTA gången jag har tagit på mig en klänning och tyckt att den passat mig och att jag var fin i den. FÖRSTA GÅNGEN! Då förstår ni säkert hur nöjd jag är. Men nu är det hög tid att strippa av mig juloutfiten och krypa till kojs och sova istället. G'natt!

3 kommentarer:

Jonte sa...

Haha första gången jag har läst en "dagens outfit" med mer än 15 tecken till bilden.
Du är dig lik i dina beskrivningar och du är så satans duktig på att formulera dig.
Sov gott.
// jonte

Vikkan sa...

Gummis, vad söt du blev! Visst är det härligt när man hittar "DET" plagget!

Sov sött nu!
Kram Vikkan

Ps. Jag ska anta din utmaning så fort jag får tid!!! Å, tack för att du bollade tillbaka utmärkelsen! Blir sååå stolt! *rodnar* Ds.

Therese sa...

Du var verkligen sjukt snygg i den också ;)