18 december 2008

Cursed?

Jag är så j*kla nöjd med julklappen till min syrra att jag bara var tvungen blogga om det. Hoppas hon blir glad över den! Har tagit kort på klappen, men eftersom hon läser min blogg kan jag inte lägga ut den ännu. Det får bli efter denna helg då vi ska upp till Linköping och Borensberg och ha lite lilla julafton med mamma & co.

Agendan för dagen är dock julfest med nya jobbet ikväll på Stensjöhill i Mölndal. Spännande sätt att kombinera sill & nubbe med att lära känna sina nya kollegor! ;)

Förutom detta så vilar det en förbannelse över min symaskin. Den är bara ett par år gammal och knappt använd men shit vad den har bråkat med mig igår och idag. Först började undertråden tova ihop sig och jag fick plocka isär den och rengöra lite och dra om alla trådar för att få rätsida på det. Sen gick nålf*n av! Men nu är jag klar och maskinen fungerar som den ska igen... Verkar det som.

2 kommentarer:

Therese sa...

*anfalla och bita* säg vad det är NUNUNU!

Jenny (Grynet) sa...

Muhaha! Jag yppar ingenting! ;)