23 december 2008

Dan före dopparedagen

Oj så trött jag är! Packade och pysslade fram till 04:30 igår och somnade först vid 5-tiden. Var orolig att jag inte skulle vakna av väckarklockan, men turligt nog ringde pappa och farbror Tommy klockan 8 så då passade jag på att gå upp. Men tre timmars sömn sätter sina spår... *Gäsp*

Fast sova har jag inte tid med. Ska hinna duscha, köpa filtsulor, fika med Vikkan, samt packa det sista och sen bär det av till svärmor och svärfar för att hämta upp Maija och åka till Landvetter. Ingen ro och ingen vila, men oj vad jag längtar! Ska bli underbart att få träffa släkt och vänner igen!

Jag och familjen kommer få en vit jul och jag ser fram emot snö och riktig kyla. Ingen fuktig västkustskyla som tränger sig igenom alla kläder. Nej torr kyla som går att skyla sig mot! Minus 10 i Norrbotten är mycket behagligare än nollgradigt i Göteborg. Nej nu får det vara slutbabblat! Jag ska snart träffa Vikkan! Bäst att lägga på en rem.

Inga kommentarer: