19 december 2008

Julbord 2008

Var på julfest igår med mina blivande arbetskamrater och nu ser jag ännu mera fram emot januari då jag börjar mitt nya jobb. Jag blev så väl emottagen och välkomnad direkt jag stack in näsan på Stensjöhill Herrgård. Och så fort jag hängt upp min jacka och fått en mugg glögg i näven tog min blivande skrivbordsdam Maria över rodret och introducerade mig till en massa folk, främst personer jag inte träffat innan.

När det var överstökat så gick vi på julbordet. Mumsfilibibblan! Sill, nubbe, skinka, rökt renkött och massa annat gott! Dock var jag väldigt besviken på köttbullarna och prinskorven. Båda rätterna hade nog blivit värmda om och om igen för köttbullarna var torra som fnöske och prinskorven seg och läderaktig.

Efter en rajd på gottebordet var det sen bordsmingel med diverse människor resten av kvällen, tills det blev dags att tacka för mig. Då var klockan närmare halv tre så det fick bli taxi hem. Somnade nöjd och glad, direkt huvudet landade på kudden, efter en fantastiskt trevlig kväll. Tack allihop!

Inga kommentarer: