14 december 2008

Lycka är... Att få sova!

En sån natt! Jag och Poul hörde att Maija vaknat vid 1-tiden och låg och pratade med sig själv. När vi en stund senare gick och la oss tog vi upp henne och så fick hon sova mellan oss istället. Hon låg där så lugnt och stilla och jag vet inte om hon han somna, men jag och Poul hann i alla fall somna. Plötsligt hör jag ett "huh" och så blir det blött på min armbåge. Jag for upp som en kanonkula och visste instinktivt vad som hänt. Maija hade kräkts!

Jajemen! Inga tvivel om detta. Fyyy vad det luktade illa! Medan Poul bar iväg med Maija till badrummet började jag ta hand om de sängkläder som råkat illa ut. Som tur var kom resten av allt kräk på mattan i badrummet istället för i sängen, så vi behövde bara byta lakan och tre örngott. När så Maija fått en dusch, en ren pyjamas och en napp utan kräk på så kröp vi till sängs igen. Så av förklarliga skäl är lilla familjen lite "tlötta" idag. Zzzzz...

Inga kommentarer: