10 december 2008

Årets julkort

I söndags var det så dags för årets julkortsfotografering! Jag riggade upp med skynke och stol. Monterade fast kameran på stativet och ställde in det i rätt höjd och på rätt avstånd. Bunkrade upp med russin och en rolig tomte att söka uppmärksamhet med och sist av allt klädde jag på Maija hennes julkläder. Sen började cirkusen. Jag vet inte hur många gånger jag sprang och hämtade henne, satte tillbaka henne på stolen och mutade henne med russin. Gav till slut upp och hoppades på åtminstone en bra bild. Jag hittade en helt okej bild bland de 52 bilder jag tog. Resultatet kommer upp på bloggen senare, tillsvidare får ni nöja er med att se några de mindre lyckade bilderna. Klicka på bilden för att se den i större format.

2 kommentarer:

Vikkan sa...

*haha* Ja, inte är det lätt att fota barn inte! Men kul är det! =D Ser fram emot att se det "bästa" kortet!

Kram Vikkan

Therese sa...

Hahaha... Så rätt! Men nu får hon ge sig så att jag får ett!