30 november 2008

Slimmad sötnos!

Jag och familjen har blivit med dator! Den gamla la av i fredags, förmodligen moderkortet som gått sönder. Efter lite rådfrågande bland mina datasnillen och på en lokal datorbutik tog jag beslutet att köpa en ny dator. Vi har ändå pratat om det så varför inte slå till? Var runt och klämde på några burkar i lördags, diskuterade med sambon och kom fram till att investera i en HP Pavilion Slimline s3621sc. Det jag gillar bäst med den är att den är så liten och fin! Endast 10,8 cm bred, 27,9 cm hög och 33,7 cm djup. Får plats i hyllan på skrivbordet vilket verkligen underlättar dammsugningen. För att inte tala om att det blir mer estetiskt att slippa se sladdarna. Very nice! I like!Annars har helgen gått åt till magproblem. Poul har varit kass sedan i fredags och Maija fick vid midnatt, natten mellan lördag och söndag, ett frispel. Hon hade så ont i magen att hon skrek hysteriskt och vi provade alla tänkbara knep. Efter en lång stund lyckades vi lindra smärtan med hjälp av min vetekudde som vi värmde i micron och virad runt magen på henne. Kvart i tre vaknade hon igen och hade ont. Dock inte lika ont. Den här gången var vi snabbare med vetekudden och hela familjen kunde somna om efter en liten stund. Idag har båda två varit ungefär som vanligt igen. Vette tusan vad de varit utsatta för men jag verkar ha klarat mig :)

Inga kommentarer: