2 december 2008

Anställningsintervju

Var på intervju idag, den jag berättade om för några dagar sedan. Det var lite pirrigt men det gick bra. Båda personerna som intervjuade mig hade en avslappnad attityd så jag slapp känna mig grillad. Tyckte själv det gick bra och tjänsten verkar intressant.

Efter intervjun lovade de att återkomma innan veckans slut och eventuellt skulle de kalla mig ytterligare en gång. Jag behövde dock inte vänta länge. Ca 40 minuter efter att jag lämnat intervjun blev jag uppringd igen. De önskar att jag återkommer redan imorgon förmiddag. Då ska jag få träffa resten av supportgruppen samt VD:n. Jättenajs!

Tills dess har jag i "hemläxa" att komma med ett löneanspråk så nu har jag kollat lönestatistik och annat för att få ett hum om vad jag ska begära. Det är alltid lika svårt. Men jag läste på csjobb.idg.se att "försynta flickor får lägre lön" så det ska jag ha i åtanke imorgon :)

Fast just nu ska jag gå och knoppa så jag får min skönhetssömn och kanske kan dölja lite av den där lite slitna småbarnsförälder-looken. Håll en tumme eller kanske två för mig imorgon så kanske det går vägen. Det verkar ju i alla fall rätt så lovande!

1 kommentar:

Therese sa...

Heja min syster och dundergrattis!