20 januari 2009

Dublin here we come!

Har ju glömt att berätta att jag och pappa åker till Dublin 28-31 maj. Han fick en weekendresa till Irland i 60-årspresent av mig, Poul och Maija, men det blir bara me and my dad som åker dit. Ska bli skönt att få rå om papi alldeles själv! Det senaste 19 månaderna har ju Maija varit huvudpersonen, men nu tänkte jag återta positionen som ögonsten för en helg :)

Vi har redan bestämt att vi ska besöka Guinness Storehouse och The Old Jameson Distillery eftersom både jag och pappa älskar Guinness och whiskey är ju faktiskt okej om den serveras tillsammans med kaffe, farinsocker och vispad grädde! Vilka andra utflyktsmål som ska avhandlas har vi inte bestämt ännu, det har vi gott om tid att fundera på. Någon som har några tips? Hur som helst ska det bli jättekul!

1 kommentar:

Jonte sa...

Åh vad härligt det låter.
Du ska se att i maj har du bergis knåpat ihop ett helt guidehäfte om jag känner dig rätt ;)

Hoppas ni får en skön resa.
// jonte