5 januari 2009

Detta har hänt...

Jag har ju inte skrivit i bloggen så jag tänkte sammanfatta de första dagarna i januari så här lagom till det är dags att åka hem till Göteborg igen.

På nyårsdagen var jag, Maija och pappa till Boden och hälsade på mormor Else och moster Lena som kikade förbi. Mormor har äntligen lagt på sig några kilon så nu såg hon ut som den mormor jag minns och inte som den magra stackare jag träffade i våras. Nästa anhalt var Lina, Alma, Edit och Fredrik som dock jobbade. Där blev vi bjudna på middag innan vi åkte tillbaka till Luleå igen.

Fredag var jag och Maija till Hertsö badhus och badade med Marina, Stefan, Oskar och Alicia. Sen åkte vi in till stan och fikade med Ulrika och Andreas som ska ha barn i mitten på mars. Det var så mysigt att få se magen innan den kommer ut :)

På lördag träffade vi Iffe och lilla Anton för en fika på Mat & Prat. Det var två år sen jag såg Iffe sist och lilla Anton är ju knappt tre månader så det var extra mysigt. När kvällen kom var Maggan över på middag hemma hos oss. Köket bjöd på älgköttbullar och stuvade makaroner. Mums!

Söndag förmiddag åkte vi till Hertsön för att hälsa på Kalle och Berit. Till vår förvåning var då vårt gamla hus rivet. Kändes lite konstigt att det nu bara är borta. Det enda som gör att man känner igen sig är den stora tallen. Så nu har Kalle och Berit en helt ny utsikt från köksfönstret. Senare på kvällen hade vi kafferep hemma hos pappa. Irene, Janne, faster Christina och min kusin Lizzie var på besök. När alla gästerna hade gått satte jag igång att laga mat till min lilla pappa. En hel fläskpannkaka och en sats köttgryta på älgkött från farbror Benny. Mycket smarrigt!Under några timmar på måndag fick jag lämna mammarollen och bara vara Jenny genom att spendera tid på stan med Maria. Vi käkade lunch och gick i affärer medan pappa tog hand om Maija. Sen var det bara att börja packa ihop alla grejor så smått.

Idag tisdag har jag varit och fikat med en gammal kompis från SSU, Jonas Lundström, och nu sitter jag här, redo att åka hem till Göteborg. Väskorna är packade, Maija är klädd och pappa är och hämtar bilen. Och imorgon börjar jag mitt nya jobb! Det ska bli jättespännande! Men nu är det dags att åka till flyget. Vi hörs och syns gott folk!

Inga kommentarer: