1 januari 2009

God Fortsättning!Nyårsafton firade jag med Maija och pappa i Luleå. På förmiddagen såg det ut som om det inte skulle bli några fyrverkerier då det blåste storm. Men som tur var mojnade det mer och mer framåt kvällen. Nyårsmiddagen åt vi ute på restaurang alla tre och åkte sen hem och hade lite myspys innan det var dags för Maija att sova. Efter många om och men somnade hon till slut och sov som en liten prinsessa medan jag och pappa såg på "Se Upp För Dårarna" på TV.

När tolvslaget närmade sig började jag förbereda allt. Först kopplade jag in babymonitorn och ställa in den hos Maija, sen satte jag på henne sina hörselkåpor i fall att det skulle bli högljutt och till sist klädde jag mig extra varm med täckbyxor och mössa. Eftersom pappa bor så nära norra hamn, där nyårsfirandet går av stapeln varje år, så var det sen bara att glida ner till hamnen och spana in fyrverkerierna utrustad med mousserande vin, champagneglas och babymonitor! Och vad Maija anbelangar så reagerade hon inte det minsta på vad som försegick då 2008 blev 2009.

1 kommentar:

Therese sa...

hihih... såg kalasmysigt ut ju söta syster :)