27 januari 2009

Bästa REA-fyndet!

Maija har nästan växt ur sina galonkläder och overallen är inte heller så stor längre. Lösning? Köpa fleecefodrat galonställ! Enligt både dagis, Filur* och grannen så är det oslagbart, speciellt i Göteborg där vi mest har slaskvinter. Så jag har de senaste dagarna varit runt i affärer och letat "galonisar". Tyvärr har jag inte lyckats hitta något annat riktigt bra än Abeko och Didriksons och då kostar det 500-600 kr för ett helt ställ. Även om det är bra grejor så är det till att svida i plånboken!

Idag åkte jag och Maija till Frölunda Torg strax innan stängning. Vi kollade på Intersport, Guppi och Polarn O. Pyret men utan resultat. Så slank vi in på Team Sportia och där, längtst in i butiken, hängde det ett ensamt galonställ. Till att börja med konstaterade jag att det var Didriksons, fleecefodrat och rätt storlek. Nu var bara frågan om det verkligen var ett rea-plagg eller om det var felhängt. Prislappen saknades nämligen.

Jag traskade vidare till kassan och frågade om pris. 599 kr blev svaret och jag hann bli besviken innan det kopplade vad hon mer sa: "Och 50% på det". YES, vilket kap! Fram med VISA-kortet och så var det klart! Jag är sååå ruskigt jä*la nöjd med mitt klipp. 275 spänn för ett Didriksons! Väl hemma fick Maija självklart prova sina nya "galonisar" och gå modell!* En liten barnbutik nära oss på Mariaplan

1 kommentar:

Therese sa...

hihihi... sötaste! schysst kap, det blir många såna i januari verkar det som :)