23 februari 2009

Nya fina fynd!

Imorgon drar årets bokrea igång *hurra* men jag har faktiskt fyndat rejält redan idag! Och självklart inte något till mig utan till lillskorven. Så vad var det för fynd då? Jo ett par vinterkängor! På väg hem från jobbet slank jag in på Sko- och Väskhörnan här på Mariaplan och hittade två par Viking Play Gore-Tex i storlek 25. Ett par röda och ett par svarta. Ordinarie pris 599 kr och 50% rabatt på det. Kanon va!?

Ilade hem, slängde på Maija lite kläder och traskade ner till butiken igen. Fick traggla en bra stund innan jag lyckades mäta Maijas fot. Hon bara tvärvägrade och jag hann bli helt genomsvettig. Men när jag så mätt foten och skon och rådfrågat en expedit om storlekar och hur mycket barnfötter växer så slog jag till på de svarta skorna. Så nu är nästa vinters skoproblem löst och enligt expediten så kommer Gore-Tex-skor vara dyrare nästa säsong då den svenska kronan just nu är ganska svag. Tänk att jag fick både "finnanstips" och skotips på en och samma gång ;)

Men nu hägrar sängen för imorgon ska jag upp extra tidigt och gå på bokrea innan jag åker till jobbet. Kram och go'natt!

Inga kommentarer: