24 februari 2009

Bokrea 2009

Äntligen var cirkusen igång! BOKREA! Jag bara älskar denna årliga bokfest! Självklart var jag uppe med tuppen och stod troget och väntade när personalen på Åhléns Kungsgatan öppnade dörrarna till årets bokrea! I rask takt avklarade jag Åhléns, Akademibokhandeln och Wettergrens. Sen tog jag spårvagnen till ICA Maxi på Mölndalsvägen och blev bjuden på ost- och skinksmörgås och juice medan jag kollade in böcker. Klockan 08:45 anlände jag på jobbet med en bunt barnböcker och en ljud-bok i näven.

På väg hem från jobbet hann jag med ytterligare två bokreor och ett besök hos bagaren för att inhandla ett par semlor dagen till ära. Sen var det ju kul att "Vickan" och "Danne" bestämt sig för att gifta sig. Grattis grattis! Men tillbaka till bokrean. Detta är årets fynd:
* Max blöja
* Bajsboken (Man börjar ana ett mönster...)
* ABC-boken (Jan Lööf)
* Kattresan
* Castor snickrar
* Mamma-Mu får ett sår
* Vem är det som låter? sa Spöket Laban
* Nöff nöff Benny
* Nämen Benny
* Barbapapa
* Barbapapas nya hus
* Gittan och fårskallarna
* Konsten att vänta barn (Ska ge bort i present)


Och till sist något till mig själv: Midvinterblod av Mons Kallentoft (ljudbok). Kvar på min inköpslista finns Ingrid Vill Bada och ljudboken Pappersväggar. Sen finns det väl alltid en risk att jag springer på en och annan bok till som slinker ner i inköpskassen. Well det var dagens ointressanta fakta för den som tycker bokrean är lika intressant som att se färg torka. Eller för att citera min systers blogg: "Har någon sett min intresseflagga någonstans förresten? Tror att jag kan behöva låna ut den efter det här inlägget." :)

Inga kommentarer: