7 februari 2009

Här ska vi bo!

Nej men titta på klockan! Den är 03:30 och här sitter jag och bokar hotell till Dublin-resan. Lyckades till och med få det billigare på hotellets egen hemsida än på alla boka-billiga-resor-och-hotell-siter. Tre nätter för två personer inklusive frukost på Blooms Hotel till det facila priset av € 367. Hotellet ligger mitt smäck i Tempel Bar, Dublins pub- och utelivs-mekka och granne med floden Liffey som rinner rakt igenom stan.

Efter att ha bokat och betalat hotellet hamnade jag på tripadvisor.com och började läsa recensioner. Av 154 stycken recensioner var medelbetyget *** och åsikterna var många. Den ena tyckte allt var hemskt, den andra allt var underbart och så vidare. Det jag reagerade på var att många nämnde ljudnivån från hotellets egen nattklubb Club M. Skickade därför en önskemål till hotellet och bad att få ett hotellrum så högt upp som möjligt i huset, för att minska risken för överdrivet stök.

Förstår ju själv att det inte kommer vara knäpptyst, jag har ju för fasen medvetet bokat hotell i centrala Dublin, men man kan ju alltid få det lite bättre om man har tur. För säkerhets skull ska jag ändå se till att vi har öronproppar med oss. Better safe than sorry! Och oavsett så har hotellet i alla fall en riktig pärla på bottenplan, puben VAT House. Visst ser det väl underbart mysigt ut! Men nu hägrar sängen! Zzzzz!

Inga kommentarer: