10 februari 2009

Karriärbyte...

Man skulle kunna tro att jag hade planer på att byta karriär igen och starta egen resebyrå, för det pågår ett febrilt bokningsarbete hemmavid. Först bokade jag min och pappas flygresa till Dublin. Nu i fredags bokade jag tågresa till Stockholm och senare samma natt reserverade jag hotell i Dublin. I söndags bokade jag återresan från Stockholm med tåget och igår bokade jag svärmor och svärfars flygresa ner till Malta. På torsdag, när de kommer och firar Poul som fyller år, ska vi boka hotellet. Phew! Jag får börja ta provision på allt jag bokar. Skulle kanske kunna göra mig en hacka på det... Men en väldigt liten hacka dock eftersom de flesta resorna är mina egna. Tror det bästa är att jag stannar kvar på Repab ändå ;)

4 kommentarer:

Jonte sa...

Ohhh precis vad jag behöver...
Någon som kan hjälpa mig o boka billiga resor runt om i världen..
Ska vi säga att du får 10 % av det du kan spara in åt mig ??

Jenny (Grynet) sa...

10? Snåljåp! Hur ska jag kunna leva på det? Här kör vi 50-50 annars får det va! *Hehe* Vet du "Lillrumpa"... Du kan få mina bästa tips gratis! ;)

Therese sa...

Du får helt enkelt ta över mammas jobb som den evige resbokaren tycker jag.

Jag skulle vilja åka buss till Göteborg ganska snart ;) *skoja*

Jenny (Grynet) sa...

Ja jag är ju tronarvinge till den platsen. Hon har lärt mig allt hon kan! ;)

Buss till Göteborg, självklart det fixar vi, men provisionen är så hög på just bussbokande så jag rekommenderar att du gör det själv *hihi*. Hotellbokning kan jag dock fixa... GRATIS! Inkl. frukost :)