6 februari 2009

Min första månad

Idag fyllde jag 1 månad på nya jobbet. Bjöd så klart kollegorna på kladdkaka dagen till ära, hembakad såklart, och det var uppskattat. Trivs som fisken i vattnet på jobbet och gillar verkligen mina kollegor. De är så goa, snälla och trevliga. Alltså det är roligt att gå till jobbet! Har inte varit frustrerad och arg en enda gång, jämfört med gamla jobbet då jag redan efter ett par veckor var ett sönderstressat vrak med humör utan dess like. Även om jag sitter som supporttekniker och har att göra med användarnas problem osv så skulle jag nog säga att jag känner balans och harmoni i min yrkesroll. Det känns helt enkelt förbannat bra! Bättre än det någonsin känts på ett jobb. Kanske sticker jag huvudet genom att säga så efter så kort tid, men det är så jag känner. Som om jag har hittat "hem" och att jag kan se på framtiden med tillförsikt!

1 kommentar:

Martin K sa...

otroligt värdefullt..