1 februari 2009

Myspyshelg

Har haft en lugn och mysig helg tillsammans med vänner och familj. I fredags hade jag och Poul fredagsmys med räkor och vitt vin. Det finns inte ord som beskriver hur gott det är! Sen kan jag starkt rekommendera Rawson's Retreat från Penfold's. Finns i både rött och vitt, och i detta fall var det självklart det vita vinet vi drack. Har aldrig provat den förr men Penfold's röda Rawson's Retreat är sen länge en av mina absoluta favoriter.

På lördag fick vi besök av Nettan och lilla Sander som hälsade på och åt lunch med oss. Lillkillen har blivit dryga halvåret nu och är som Baloo skulle sagt; "en lattjo lite pryl" :) Jag lagade köttfärssås och spagetti för ett helt kompani så nu har jag lunchlåda i flera dagar! Det var jättekul att träffa dem igen, för det blir inte lika ofta nu när vi inte längre jobbar ihop. Och nästa gång jag och Nettan sammanstrålar har vi sagt att det får bli över ett par glas vin och utan kiddisarna!

Söndag var solig, klar och lagom kall. Mötte upp med Vikkan, Tobias och tvillingarna vid Lilla Bommen och sen promenerade vi efter Göta Älv bort mot Järntorget och Haga. Vi bänkade oss på Condeco i Linnéstan och fikade innan vi sa hejdå. Jag och Maija traskade hem via Slottsskogen, plockade upp Poul på vägen och gick till Göta's och åt söndagmiddag. Sen åkte vi ut till svärmor och svärfar i Tulebo, fikade och lämnade av Maija som ska sova där ett par dagar. Nu är myshelgen snart slut... Jag hoppas nästa vecka blir minst lika mysig!

Inga kommentarer: