22 mars 2009

Blondie

Glömde ju lägga upp en bild på mig i lördags. Jag var ju också inbokad hos frisören. Så här blev jag! Något kortare, lite mer skuret, lite kortare lugg och blonda slingor. Oh så vårfräscht! Trivs bra i min nya frisyr och nya hårfärg och känner mig inte alls lika grå och glåmig.

Kompletterade mitt besök hos frisören med en runda på stan. Blev riktigt lyckat! Hittade en kofta och en skjorta på Cassels, sport-BH på SheShop och ett par vita skor på Nilson som jag ska köpa nu i veckan. Var också på Åhléns och köpte ett startkit med i.d. bareMinerals. Det är vad jag kallar lyxlördag! Avslutade dagen med att åka till Nettan som fyllt 30 år och hade på öppet hus. Och kul att träffa Sofia, Linda, Staffan, Fia och David som också var där!

2 kommentarer:

Therese sa...

Vilken snygg syrra jag har! *busvissla* ;)

Anna A sa...

Snyggt! Nu Pålle "håll i hatten"!!