6 mars 2009

Ett gott skratt förlänger livet!

Idag har min syster bidragit till att förlänga mitt liv ytterligare ett par år. Läste hennes blogg nyss och då hon nyligt varit på jobbintervju var hon en smula nervös att hennes blivande arbetsgivare skulle söka information om henne på nätet: "Hoppas de inte googlar mitt namn för att kolla upp mig. De kommer hitta mitt namn på dem mest bisarra ställena."

Självklart var jag tvungen att googla henne som den nyfikna sate jag är! Blev lite besviken då jag väntat mig massor av komprometterande material och bara fick rätt normala träffar. Men en grej, ett nummer av Extra Östergötland från november 2007, ledde till en hysterisk skrattattack. Så pass svår att att mina kollegor nyfiket undrade vad som var så roligt. Syrran... I love you! Du är klockren! Tur bara att du inte är tillsammans med honom längre. Porrigt.se verkar inte vara något ställe som erbjuder kvalitativa killar ;)

1 kommentar:

Therese sa...

haaaahahahahahhahahahhaaa!!!! Jag måste byta namn :D

Jag måste även mörda Ivana. Säg inget i förtroende till en journalist ;)