3 mars 2009

Senaste sjukdoms-nytt!

På begäran av Jonas *ironi* kommer här senaste nytt på maginfluensa-fronten! Vi har nog lyckats begräsa spridningen, av det Maija drog hem från dagis, till vår familj och våra gäster den gångna helgen.

Värst drabbad blev syrrans pojkvän Henke. Han åkte dit tidigt måndag morgon vid 3-tiden och sen kramades han med toalettstolen en stor del av dagen. Enligt rapport från min syster är han på bättringsvägen och mår avsevärt bättre idag. Syrran själv fick påhälsning idag. Kräktes en gång och har sen haft ont i magen. Är dock också på väg att repa sig.

Här hemma hos oss åkte Maija på pumpen igen i söndags natt då hon sov över hos farmor och farfar. Kan ha berott på att vi återintroducerade henne till vanlig mat lite för fort, för igår på dagen och idag har hon grejat på som vanligt och mår bra. Poul har däremot haft ont i magen i två dagar. Har ätit lite mer idag, men har fortfarande magsmärtor ibland.

Själv har jag klarat mig bäst. Igår gick jag runt med en olustig känsla i mellangärdet och kunde emellanåt känna mig lite "queasy" men förutom det har jag inte påverkats allt. Jag har ätit som vanligt och idag kom jag igång med träningen på Friskis igen. Man är ju liksom inte klent vaggad ;)

4 kommentarer:

Jonte sa...

Åhh dessa barnbaciller !!
Tur att du klarat dig Grynet, men jag är rädd att jag får läsa om det här kräkandet en gång till :(
Ta hand om er.
Kramar

Therese sa...

Vi är friska och krya nu! Det bästa med att ha varit magsjuk är att alla är rädda för dig :D hihihi... Nu ska jag ut och jaga kräkrädda flickor.

Therese sa...

alltså... "för dig" = "för mig". ehm.. framgick det?

Vikkan sa...

Usch för kräkan! Hoppas ni är på tillfriskning och att du aldrig åkte dit Grynet!

Titta in hos mig så har du fått en award av mig! ;-)

Puss och kram Vikkan