9 mars 2009

Vardagliga reflektioner...

Jag har reflekterat lite över vissa saker den senaste veckan och tänkte att jag skulle dela med mig. Efter alla inlägg om magsjuka kan det vara skönt med lite annat dravel. Det första är att min dotter är en ko(n)stig filur när det gäller mat. Hon gillar udda föda, alltså typ "vuxen" mat. Några exempel på vad yrvädret gärna sätter i sig är; Inlagd sill, gravad lax, oliver, inlagd asiegurka, smörgåsgurka, fetaost och när hon härom veckan var kvick nog att doppa fingrarna i Pouls whiskeyglas och sen peta in fingrarna i munnen, utbrast hon glatt "Namnam". Hon är lite skum ibland, men hon är min bästigaste skummis i världen!Såg en fantastisk film nu i helgen. Juno. Har du sett den? Om inte... SE DEN! Behöver bara ett ord för att beskriva den: Underbar! Ellen Page som spelar huvudrollen är hur skön som helst. Är helt såld på denna komedi som efterlämnar en härlig må-bra-känsla i hela kroppen, ett brett leende på läpparna och ett par glädjetårar i ögonvrån.Etrendstore.se är ett ställe jag aldrig mer kommer handla ifrån. Köpte min gudson Pontus en Sun Jar i 10-årspresent. Beställde och betalade den 5 februari. Idag kom den fram. Där emellan har jag mailat med den enda som verkar jobba på Etrendstore. Han har varit vimsig, tyken och inte verkat ha koll på någonting. Kändes hopplöst där ett tag. I förra veckan mailade jag igen och berättade att jag gjort allt i min makt för att försöka lokalisera det stora brevet; kontaktat aktuella utlämningsställen, kontaktat två Postcenter samt kollat upp att gudsonen är folkbokförd osv på den adress jag angett. Sen krävde jag att han skickade ut en ny Sun Jar och det gjorde han faktiskt. Idag kom den fram, så skam den som ger sig!Tillbaka till Maija. Vi börjar få fason på lillskrutten. Hon har slutat kräkas en gång varje natt, tack vare mjöl- och mjölkfri kost i några dagar, och får istället behålla maten. Nu ska vi bara avvakta att det blir "fason" på det som kommer ut i andra änden, if you know what I mean! :)

3 kommentarer:

mlemlan sa...

tar ditt råd o laddar ner juno! i needs happiness :)

Therese sa...

Hon är så söt så söt så söt så söt, det har hon nog fått från dig söta syster!

Jag måste åka ner till er igen, typ nu faktiskt :)

Jonte sa...

Åhh jag störtgillade JUNO, tycker den var jättesöt.
Bilderna på lillflickan är urgulliga.
Ha det bäst.
// jonte