26 april 2009

Goooood Morning Göteborg!

Vilken härlig morgon! Vaknade av mig själv vid 8:30-tiden. Poul hade redan hunnit åka till golfbanan och Maija sov som en stock, så jag passade på att mysa ensam. Körde igång en maskin med tvätt, kokade en kopp te och slog mig till ro i soffan med dagens GP. Först 10:30 vaknade Maija.

Körde lite potträning när vi ändå skulle byta blöja. Det brukar inte alltid funka, ibland vill hon, ibland vägrar hon. Idag körde jag mut-metoden och fick henne att sitta en stund på pottan i utbyte mot russin. Och se få f*n det blev premiärpink i pottan! Stolt som en tupp belönade jag Maija med extra russin och var nära ringa Rapport-redaktionen! ;)

Nu sitter vi i köket, äter havregrynsgröt och lyssnar på Mammas Nya Kille på radion. Sen ska vi nog bygga lite Lego och pyssla i väntan på att pappa Poul kommer hem. Jag återkommer under dagen med helgens reflektioner.

Inga kommentarer: