22 april 2009

Jag gjorde det!

Haha, det var ju lätt som en plätt och oj så skönt! Vad är det jag gjort då? Jo, gått till jobbet! Alltså inte hela vägen, det är lite för långt. Men jag åkte spårvagn till Sahlgrenska och gick till jobbet i Mölndal därifrån via Krokslätt.

Klev upp 05:45, klädde på mig och borstade tänderna. Tog spårvagnen 06:07 till Sahlgrenska via Marklandsgatan. Var framme 06:19 och började traska. Klockan 06:36 svängde jag upp på Dalgångsgatan och 06:54 var jag framme i Lana. Exakt 45 minuter efter att jag startat från Sahlgrenska, 07:04, klev jag in på jobbet med röda rosor på kinderna och full av energi. Sen blev det en snabb dusch och en tallrik havregrynsgröt på det.

Detta är perfekt! Gick ju till mitt gamla jobb på Hisingen och det har jag saknat sen jag slutade där. Men när jag igår kom på att det faktiskt är lika långt om jag åker spårvagn en liten bit så var det ju inget att snacka om. Det blir promenad till jobbet minst ett par dagar i veckan nu. Skönt! :)

1 kommentar:

Therese sa...

Viiiilken duktig syster jag har :) puss