28 april 2009

Självplågare eller hurtbulle?!

Idag har jag haft en dag fullspäckad med motion och träning. Dagen började med att jag klev upp 05:45, krängde på mig kläderna, borstade tänderna och tog spårvagnen till Sahlgrenska, för min härliga morgonpromenad till jobbet i Mölndal. Knappa 45 minuter senare var jag framme och avslutade med en dusch och en tallrik havregrynsgröt.

Klockan 12:05 stegade jag och kollegan Angelika iväg på lunchpromenad. Vi hittade en schyst grusväg i skogen och traskade tillbaka till jobbet genom villaområdet ovanför Stensjön. Närmare 40 minuters härlig promenad och hemlagad lunch och en morort på det. Har förresten blivit av med det hemska sockerberoendet jag skaffade i samband med påsk!

Några timmar senare, 19:45 satte tog jag cykeln till Friskis & Svettis. Tar inte mer än 5 minuter och nu när det är så ljust och ljummet ute är det perfekt. Körde mitt favoritpass, jympa medel med Nina, och tog i allt jag orkade. Det var inte långt ifrån att jag klarade alla styrkedelar utan paus! Efter passet var det cykeltur hem, lite käk och nu tänker jag krypa ner mellan satänglakanen i min nybäddade säng. Det har jag förtjänat!

Inga kommentarer: