21 april 2009

Tillbaka till träningsvärk(ligheten)

Har äntligen kommit igång med träningen igen efter förkylning, hosta, halsont, påskfirande och pappabesök. Sen har min favoritinstruktör på Friskis & Svettis varit på semester vilket också har gjort att motivationen dalat. Men nu är hon tillbaka och jag med! Var och tränade idag och det var så skönt trots en hel del mjölksyra under styrkemomenten. Svett är härligt! Imorgon ska jag ge mig på något jag gjort förr men inte gjort på länge. Vad det är talar jag om först om jag klarar av det! Tills dess får ni hålla till godo med lite bilder av vad jag har pysslat med den senaste tiden då jag varit usel på att blogga :)


Drog med mig pappa till Ullared söndag 5 april. Det blev inte så fasligt mycket vi köpte och tur var väl det. Annars hade inte Maija fått plats att sova middag i kundvagnen!


Maijas nya grej är att "läsa" en bok innan hon somnar. Och hon är noga med vilken bok det är. Det går inte att pracka på henne vilken smörja som helst!


Vi hade tänkt åka ut till Pouls föräldrar i Tulebo och bada bastu, men deras vatten var avstängt så då bjöd vi dem och min pappa på middag på Götas Kök & Bar istället.


På påskafton hade vi picknick på klipporna i Fiskebäck. Maija passade på att plurra i en klippskreva full med vatten direkt vi kom dit så hon fick vara byxlös och istället sitta invirad i en fleecefilt!


Årets första golfrunda på annandag påsk! Förutom jag spelade även Niklas, Sven och Jonas i samma boll som jag. Poul gick i bollen efter oss. Gick riktigt bra och jag ser fram emot årets golfsäsong. I år ska här spelas!


På annandagskvällen tyckte Maija att hon skulle gå på utflykt. Hon hann halvvägs bort till lekparken innan upptäckte vi att hon var borta. Tur att vägen dit är en skogsstig. Får klassas som Maijas första rymning! :)


Helgen som gick var Maijas kusin Sanna på besök och sov över. På lördagen tog vi en promenad ner till Klippan och fikade på Konstcaféet.


Så här såg körsbärsträdet ut lördag 18 april. På morgonen dagen innan hade det inte ens börjat slå ut. Hur vackert som helst mot den klarblå himlen!

Inga kommentarer: