8 april 2009

Tjejmys!

Igår lämnade jag och Anna A. våra karlar och ungar hemma och flydde fältet för ett par timmar i fred. Lite tjejmys utan krav och måsten! Vi gick på Kafé Marmelad och åt varsin god ciabatta och drack kaffe och te. Och under den dryga timme vi satt nere i Marmelads mysiga källare hann vi avverka viktiga samtalsämnen som jackor, jeans och galonställ för barn, dagis, jobb och ljudböcker.

Vid 20-tiden kom jag på den briljanta idén att gå till Götas Bar & Kök, som ligger vägg i vägg, och ta ett glas rött! Sagt och gjort! Vi släntrade in på Götas, beställde vin och satte satte oss till rätta på varsin barstol. Sen fortsatte vi avverka viktigheter. Dock på en något djupare nivå, vilket krävs när man byter koffein mot alkoholhaltiga drycker. Barnkläder byttes ut mot kärlek, relationer och fördomar.

Strax efter 21 bröt vi upp och traskade hem till verkligheten igen. Men nu har vi lite löst bestämt att detta får bli ett återkommande inslag i vardagen, minst en gång i månaden! Tack Anna för en mysig och trevlig kväll!

Inga kommentarer: