3 april 2009

VIP-kväll på Max Gamla Ullevi!

Idag är det dags... Premiär för Max Hamburgare på nybyggda Gamla Ullevi i Göteborg! Men redan igår var det VIP-kväll för en massa speciellt inbjudna hamburgerdiggare. Inklusive undertecknad. Fick en inbjudan tack vare att jag är medlem i Facebook-gruppen "Max hamburgare till Götet!!!" och för att jag var snabb som en vessla när de gick ut med att de 100 första i gruppen som svarade skulle bli inbjudna! Eftersom jag och min kompis Magnus bestämt oss för att ta en fika just denna kväll, bytte jag ut fikan mot en sen middag när inbjudan damp ner i inboxen. Man missar ju liksom inte en VIP-kväll på Göteborgs första Max! Och NEJ Partille ligger inte i Göteborg! Så utan vidare introduktion följer här ett litet bildspel på gårdagskvällens utflykt:


Max Hamburgare @ Gamla Ullevi. Vilken underbar utsikt!


Två Orginalmål med pommes och bubbel tack!


Magnus avnjuter sin goda burgare på VIP-kvällen.


Hamburgermonstret vill ha alla burgare! Mmm... Max!


Max Hamburgare @ Gamla Ullevi by night!

5 kommentarer:

Maria Sundin sa...

Men Maxburgare äter man väl bäst med bestick?! ;)

Moinois sa...

Det var verkligen gott! Och på farligt lagom promenadavstånd vilket gör att man kanske kommer ta en extra promenad då och då... :)

Tack!

Jenny (Grynet) sa...

Maria: Jo egentligen, men jag hittade inga bestick och sen de började servera hamburgaren inlindad i papper istället för papplåda så kan man klara sig utan bestick. Men förmodligen finns det att få om man frågar :)

Magnus: Ja men så länge du gör som vi gjorde igår och går till och från Max så förbränner du säkert de extra kalorierna. Tror du inte det?! :)

Therese sa...

Heeelt underbart! :D

Anonym sa...

VIP, vilken lyx. Ångrar nästan att jag radera mitt facebook konto.