20 maj 2009

Frisk & Svettig

I morse när jag klev upp regnade det ute. Strunt i det tänkte jag, krängde på mig regnstället, tog spårvagnen till Sahlgrenska och gick därifrån. Svettigt och blött men skönt! Man är ju inte gjord av socker som tur är och talesättet säger att det inte finns dåligt väder, bara dåliga kläder.

Var på Friskis igår och jympade. Tyvärr var det vikarie denna tisdag också och han var rätt hattig och rörig. Ingen struktur alls tyckte jag. Men jag blev svettig och trött så det gjorde jobbet och även om han var rätt militärisk i sitt sätt så var han en glad och trevlig prick.

De facto är ändå att jag vid det här laget kan Ninas pass så gott som utantill samt att hon har medryckande musik, driver på bra och är superduktig. Ja, det bara är så... Jag är hooked on Friskis-Ninas pass! :)

Inga kommentarer: