18 maj 2009

Göteborgsvarv och måndagsmys

I lördags var jag och Maija på Världskulturmuseet med Anne-Li och kollade på Bollywood-utställning och åt lunch. Mysigt! Och det är allt för sällan vi ses jag och AG. Vi får helt enkelt bättra oss! Att det går 6 månader mellan dejterna är INTE acceptabelt! Eller hur AG?!

Efter dejt med Pitepalten styrde vi kosan mot Avenyn och Göteborgsvarvet. Maija somnade lagom till löparna började komma upp mot Götaplatsen medan jag stod och spanade efter kollegor, vänner och bekanta. Totat fyra personer som jag känner skulle springa varvet. Lyckades pricka in en av dem, en kollega. Han var inte så svår att hitta heller då han sprang i första startgruppen innan den stora massan kom släpandes.

Kollega #2, som för övrigt sprang med rosa peruk, missade jag nog precis pga att jag mötte upp Anna och Co. och de övriga två hade jag ingen koll på när de startade. Nå väl, 25% är väl bättre än inget antar jag?! Och medan tiotusentals personer tog sig runt en bana på 21 km lyckades jag skrapa ihop 15245 steg enligt min lilla Silva.

Idag måndag har Maijas kusin Stina varit PRAO hos mig. Fatta hur många vuxenpoäng det är! En helt egen PRAO! Hon ska vara hos mig i morgon också så hon sover hos oss inatt. Men måndagskvällen var vikt åt barnfria sysslor tillsammans med Anna. Först en fika på Marmelad och sen ett par glas vin på Götas. Life's good, och om någon vecka gör vi om det, men då tänkte vi skippa fikat. Tack för en trevlig kväll Anna!

Inga kommentarer: