13 maj 2009

"Kikobene Kisse"För den som undrar syftar rubriken på Maijas eget sätt att för första gången uttala sitt mellan- och efternamn. Kikobene är "maijiska" för Carolina och ni som vet vad tösen heter i efternamn kan räkna ut vad Kisse betyder. Ni som inte känner till det får tyvärr fortsätta sväva i ovisshet. Måste ju värna om min dotters personliga integritet! :)

Vad har hänt sedan sist då? Ja jag har bland annat gått hem istället för till jobbet. Det var i måndag jag knatade hem hela vägen från Mölndal till Majorna. Totalt 1 timme och 5 minuter tog det, så nu behöver jag inte åka spårvagn till Sahlgrenska, jag kan ju gå hela vägen istället. Imorgon ska jag testa att cykla till jobbet. Gissar att det tar 30-35 minuter.

Sen har jag varit till Nettan och haft grundläggande Excel-kurs idag. Imorgon ska hon på intervju för en utbildning hon sökt och då testar de bland annat Excel-kunskaper. Jag hoppas det går bra! Oavsett så bjöd Nettan på nybakta scones och te. Mycket goda! Så hann jag träffa lilla Sander också, som förövrig lärde sig gå idag, knappa 10 månader gammal. Heja Sander, snart får mamma och pappa fullt upp! ;)

Och appropå fullt upp... Maija har verkligen fullt upp. Är aldrig tyst, förutom när hon sover eller gör sånt hon inte får. Hon sjunger, babblar, tjatar, härmar och går an mer och mer för varje dag. Det mest obetalbara är hennes uppsyn när man kommer hem från jobbet eller hämtar henne på dagis. Sådan sann glädje och kärlek går inte att köpa för pengar och det är då man glömmer allt jobbigt. Min lilla sockerärta!

2 kommentarer:

Vikkan sa...

En liten sockerärta! Vilket sött smeknamn till sötaste Maijan på jorden! =)

Mina frön är nästan aldrig tysta här hemma heller förutom när det görs hyss! *hihi*

Hoppas ni får en trevlig helg! Fikadags snart va? Vi får kolla kalendern och pricka in en bra dag!
Kram Vikkan å busfröna

Therese sa...

Underbara lilla flicka :)