25 maj 2009

Megaloppis i Majorna

I söndags var det megaloppis här i Majorna. Runt omkring i stadsdelen stod människor och sålde kläder och prylar. För den som ville fanns det en en spårvagn som åkte Majorna runt, från Mariaplan via Stigbergstorget, Chapmans Torg och tillbaka till Mariaplan igen. Jag hade små planer på att sälja lite junk jag med men avstod, det får bli en annan gång. Istället tog jag med mig Maija och knatade ner på gatorna för att hitta små fynd. Verkligen ett superkul evenemang som jag hoppas återkommer varje år!


Mössan på! Maija är redo för megaloppis.


Lite tråkigt väder där ett tag så Maija fick en regnkoja i vagnen.


Vid "Plaskis" var det gott om folk och försäljare.


Vi passade på att proviantera med korv och mos.


Värsta bästa fyndet! När Maija sov middag i vagnen tog jag mitt andra varv runt borden vid "Plaskis" och hittade denna underbara bok om Pablo. En av mina favoriter när jag var liten. Köpte den till det facila priset av 5 kr!

3 kommentarer:

Therese sa...

Åååh! Jag ääälskade den boken när jag var liten. Den är så fin :)

Jenny (Grynet) sa...

Du och Maija får ha sagostund när ni kommer ner och hälsar på! :)

Moinois sa...

Jag har starka minnen till den boken! Verkligen jättebäst!