15 maj 2009

Silva och jag

Idag damp mitt senaste inköp ner i brevlådan. En stegräknare! Köpte en förra året på Gekå's i Ullared med en käck pulsmätare på. Men oj så dålig den var på att räkna steg och den var så dumt utformad att man ofta råkade nollställa den av misstag. Den hamnade ganska snabbt i en byrålåda.

Nu har jag köpt en bra stegräknare istället, en Silva Pedometer Plus. Beställde den från stegräknare.se igår så det var grymt snabb leverans. Billig var den också. Stegräknare.se tar 189 kr plus 29 kr i frakt. I en butik här i stan tar de 270 kr för den. Så jag sparade en 50-lapp och fick den levererad direk hem istället för att behöva åka till stan :)Min nya pryl är grym på att räkna steg också. Man måste gå minst 6 steg på raken för att den ska börja räkna, men den räknar med de första 6 stegen. Och sen krävs det att man trycker in två knappar samtidigt för att nollställa den. Liten, söt, smart och med säkerhetssnodd, hur bra som helst. Me love my Silva! Så nu ska här räknas steg. Minst 10.000 om dagen!

Jaha, tänk om man skulle gå och lägga sig. Morgondagen är fullspäckad. Först ska jag och Maija dejta Anne-Li. Det blir lunch och Bollywood-utställning på Världskulturmuseet. Sen ska vi möta upp Anna och co. på Avenyn för att spana in Nettan, Robertsson, Emil, Alf och resten av de dryga 53.000 människor som ska springa Göteborgsvarvet. SMHI har utlovat strålande sol och 17 grader varmt så det lär bli en trevlig dag!

Inga kommentarer: