29 juni 2009

Västkustsemester

Som jag tidigare skrev har vi spenderat en vecka i Grebbestad eftersom Poul spelat WALG World Left-Handed Golf Championship. De där vänster- spelarna är ju inte så fasligt många, jämfört med antalet högerspelare, så ett antal länder har egna nationella organisationer för vänsterspelare och så finn en internationell organisation. Varje år spelas det Vänster-SM för svenska vänsterspelare och Vänster-VM går också en gång per år i olika delar av världen. I år var det alltså Sverige som stod som värd.

Vi bodde i stuga på TanumStrand hela veckan tillsammans med kompisarna Tina, Niklas och Linnéa från Köping. Niklas är också sån där vänstergolfare så jag, Tina och småtjejerna har roat oss med annat medan killarna varit och tävlat. Allt från långpromenader, shopping, en tur till Strömstad och lite sol och salta bad. Man kan ju inte direkt klaga på vädret vi haft heller. Sol och värme i mängder så jag är mycket nöjd med valet av semesterveckor!

Några mästare fick vi tyvärr inte med oss hem men vi har haft det härligt och trevligt ändå. Roligast var nog min och Tinas utflykt till Fjällbacka GK för att träna. Och hade ni varit med hade ni också förstått innebörden av att cykla och ha hornsnöre. Men det är en helt annan historia...

Nåväl, efter en vecka på vift är det nu skönt att ha kommit hem igen och få sova i sin egen säng. Borta bra men hemma bäst! Här kommer lite bilder från veckan i Grebbestad.


Maija och Linnéa testar skrindan vi hittade i stugförådet


Det ska börjas i tid! Fast det fick bli plastklubbor för säkerhets skull


Frukstund på torget i Strömstad


Trötta flickor på promenad runt TanumStrand


Badflickan njuter sol och salta bad i nya baddräkten


Lunch på Feskarn's Kök & Bar i Grebbestad

Inga kommentarer: