27 juli 2009

Back in business

Ja då var första dagen tillbaka efter semestern ett faktum. Har försökt komma på hur allt fungerade, så här efter fem veckors frånvaro, och det gick bara bra. Vi var bara 8 personer på bygget också så det var lung och skönt. Nästan lite för lugnt! Lunchade med Oscar och Janne och sen var vi fyra stycken som löste GP's svåra sudoku på eftermiddagsrasten. Tyvärr fastnade vi halvvägs så vi gav upp och ger oss på det imorgon igen.

Efter jobbet mötte jag upp Poul, handlade lite förnödenheter till kylskåpet och åkte sen hem. Kändes lite tomt när inte Maija var där. Hon ska sova hos farmor och farfar några dagar eftersom både jag och Poul jobbar och hon ska skolas in på nya dagiset först i mitten på nästa vecka. Så istället för att jaga lillfisen runt lägenheten blev vi sittandes framför livesändningen av Zlatan Ibrahimovic officiella presentation i FC Barcelonas trupp. Synd bara att det drog ut på tiden så kopiöst!

Sen messade jag med en vän till mig och något i mig sa att hon hade något att berätta. Något i stil med att hon var gravid. Avvaktade en liten stund och så frågade jag rakt ut och se på f*n, jag hade rätt! Det är inte första gången jag känner på mig när mina vänner har sånna här nyheter att berätta heller. Jag kankse är lite synsk i alla fall?! Hur som, det lilla underverket är beräknat att titta ut i början på nästa år. Grattis vännen!

Men nu tänkte jag få Poul att massera mina axlar som är lite ansträngda av både jympa och en heldag framför datorn (inte för att jag är speciellt ovan, datanörd som jag är) och sen får det bli sudoku i sängen! Go'natt!

Inga kommentarer: