20 juli 2009

Värsta klippet!

Har ju glömt berätta om sommarens absolut bästa REA-fynd! Dagen innan vi skulle åka till Danmark var jag på stan i nio timmar och letade festkläder till bröllopet. Självklart hittade jag ingenting, men det var inte det jag skulle älta om. Nej istället sprang jag på en trevlig överraskning när jag irrade runt på NK och "råkade" trilla in på barnavdelningen NK Kids.


Så här snygga kommer Maija och Meja vara till hösten!

Där på ett ställ hängde P.O.P-jackor till halva priset! Döm av min förvåning när jag faktiskt hittade den röda jackan, som jag länge suktat efter, i Maijas storlek. Jag hittade till och med två stycken röda jackor i storlek 98! Ringde genast Anna och självklart ville även hon ha en till Meja. Så jag högg båda exemplaren, traskade till kassan och betalade. Tjejen i kassan berättade att de sänkt priset på jackorna samma morgon så jag hade verkligen tur. Och när man får två P.O.P-jackor för 795 kr, ja då har man gjort värsta klippet!

2 kommentarer:

Vikkan sa...

Wieee! Ja, jag håller med! VÄRSTA klippet! Vad fina Maija och Meja kommer bli och garanterat torra!

Kram Vikkan

Anna sa...

Tack, tack för att du tänkte på min Meja! de kommer att bli så fina så!