1 augusti 2009

En dag på stan...

Idag har vi varit på city-äventyr med Anna, Johannes, Meja och Livia. Först tog vi en repa på Heden och gick på loppis och sen käkade vi lunch på La Terrazza på Sten Sturegatan. Det var ju inte stans billigaste ställe, men va fasen man lever ju bara en gång! Lite lyx får man väl unna sig ibland.

Efter maten traskade vi vidare till Liseberg, kramade kaniner, rastade barnen på Polketten (dansbanan), spelade bort några kronor på godishjulen och rätt vad det var står Petra framför näbben på mig! Petra var basist i vårt gamla tjejband Porto. Vad är oddsen på den? Petra bor ju kvar i Luleå så det är ju inte direkt henne man förväntar sig träffa på Liseberg. Men trevligt var det! Sen sprang jag på min f.d. kollega Sofia, samt en f.d. klubbkamrat från ÖIS.

När vi så träffat på halva min bekanskapskrets, tittat på kanin-teatern, fått oss ett glas vin innanför västen och åkt ett par karuseller med kiddisarna så gav vi upp och åkte hem. Och när nu klockan börjar närma sig midnatt är det hög tid att lämna in och krypa till kojs. Imorgon är en annan dag! Men först lite bilder från dagens äventyr och eftersom jag blev så nostalgisk av att träffa Petra så slängde jag in ett par bilder från "the old days" också.


Anna och Johannes på La Terrazza


Jag och Poul på La Terrazza


Radarparet Piff & Puff på Liseberg


Stör ej! Kaninkramning pågår!


Piff & Puff på kanin-show på Liseberg


Piff, Puff och papporna åker Kaffekopp


Det blir nog traversförare eller grävmaskinist av den här damen!


Port: Sofi, Jessica, jag och Petra


Framsidan på vår demotape

Inga kommentarer: