13 augusti 2009

Hipp hipp hurra!

Jag har varit förkastligt dålig på att blogga de senaste två veckorna, men jag lovar bättring. Promise! Har bara varit rätt mycket att stå i. Fast inget dåligt så det är inget sånt, utan jag har bara städlust istället för skrivlust! :)

Men idag var jag tvungen skriva en rad för det är ju min födelsedag! Tyvärr blev det ingen frukost på sängen i morse eftersom sambo och dotter sov djupt när jag klev upp 05:45. Istället ringde de ett par timmar senare och sjöng för mig. Så sött så!

Och nu har halva arbetsdagen passerat så nu är det inte länge kvar till kladdkake-racet till eftermiddagsfikat samt marängswiss-tårtan i kväll. Jag kommer vara helt hög på socker efter idag. Bäst att kolla in när Nina kör nästa pass på Friskis så jag får studsa runt och göra av med lite socker.

Men nu hägrar lunchen så det är bäst att runda av.
Grattis på mig och må jag ha en riktigt trevlig dag!

Inga kommentarer: