20 augusti 2009

Tur och kultur

I onsdags var jag en runda på stan efter jobbet och hämtade ut biljetter av alla de slag. Först mina och Maijas tågbiljetter Göteborg-Luleå i oktober. Vidare till Göteborgsoperan för att hämta biljetter till Dansgala lördag 29 augusti. Ska gå med en av mina svägerskor och se på allt mellan Bounce och Cullbergbaletten. Jonas Gardell är kvällens värd och det ska bli jätteskoj. Till sist svängde jag förbi Pusterviksbiljetter och hämtade ut biljetter till Lars Winnerbäck på Lisebergshallen 31 oktober. Förutom detta ska jag på Ladies Night den 17 oktober. Det är till att vara kulturell utav bara f*n!

Torsdag morgon tog jag sista chansen att få lite träning inför Midnattsloppet. Tog spårvagnen till Järntorget och sprang därifrån till jobbet i Mölndal. Totalt 6,2 km och det var precis lagom som avslutning på min usla löpträning inför loppet. Men sent ska syndaren vaknat och det nu fick jag ju i alla fall ett kvitto på att jag klarar minst 6,2 km. Ytterligare 3,8 km ska ju inte vara något problem, speciellt då jag kommer ha 10.000 personer att springa med och ett stort antal åskådare som manar på oss på vår väg runt Göteborg city.

Dessvärre var torsdagens löprunda något förödande för mina muskler som fick sig en rejäl om gång. Aj oj! Träningsvärken från helvetet började redan på torsdag förmiddag och var som värst fredag förmiddag. Men idag när jag vaknade var den som bortblåst. Känner mig stark och redo för lite mer självplågeri! Men jag misstänker att efter kvällens lopp kommer det inte bli tjo och tjim. Istället lär jag vilja äta, åka hem, duscha och slänga mig i säng. Men hur det blir med det lovar jag att rapportera i bloggen imorgon!

Wish me luck!
Vi ses och hörs!

Inga kommentarer: