11 september 2009

Kan nån kan Canon!

Åh så nykär jag är i min darling Canon! Den är helt fantastisk och då har jag knappt hunnit testa den ännu. Mest imponerad är jag nog av min Speedlite EX430 II-blixt. Har aldrig tidigare haft en extern blixt och när jag testade den idag fick jag gåshud. Den är så grymt snabb på att ladda om så det är inga problem att ta en lång serie bilder. Rassel rassel säger det så har man tagit 10 bilder. Det är nästan så det blir fartränder på bilderna!

Och så var det bildkvalitén. Det går inte att jämföra med en kompaktkamera och det var en känsla av eufori som spred sig i kroppen när jag höll min goa 500D i näven och testade porträttfotografi på Maija. Skärpedjuuup! Det är som när jag hade mina gamla analoga systemkameror EOS 5000 och EOS 300V. Fast nu får jag se resultatet direkt och slipper vänta på att rullen är färdigexponerad och framkallad. Underbart! Så varsågoda, här följer några bilder på vad påsen från Japan Photo innehöll!


Canon EOS 500D + Canon EF-S 18-55mm IS


Canon EF-S 55-250mm IS


Canon SpeedLite EX430 II

Inga kommentarer: