18 september 2009

KUB - Del 1

Igår var jag på MVC och lämnade blodprov till KUB-testet. Den 28 september ska vi till Frölunda MVC och göra del 2 av KUB:en, ultraljudet. Då får vi också veta sammolikheten för kromosomavvikelse.

Fast just nu funderar jag på om jag verkligen är gravid. Känner ingenting. Ingen "mensvärk", ingen outhärdlig trötthet, inga cravings, inget illamående och ingen mage. Den enda mage som syns är resultatet av mitt STORA sockerbegär som jag under någon vecka gett mig hän åt, samtidigt som jag inte tränat på Friskis alls. Men nu har jag tagit mig i kragen, dragit ner på sockerintaget och börjat träna igen. Det räcker med babyvikten jag per automatik kommer lägga på mig tack!

I och för sig är jag bara i vecka 10+6 men ändå. Illamående och trötthet ska vara som värst nu. Vore det inte för de facto att jag inte haft "lingonveckan" sen i början på juli och att stickan visade ett stort blått plus så skulle jag inte tro att jag var gravid. Hade ju inte några hemska krämpor första gången heller, jämfört med vad flera av mina vänner haft, men nu är det verkligen ingenting sen ungefär en vecka sen. Tyder det på en lugn och snäll bebbe kanske? Man kan ju alltid hoppas! :)

Inga kommentarer: