2 september 2009

London baby!

SAS sålde nu i slutet av augusti en massa billiga biljetter till destinationer runt om i världen. Jag såg min chans att komma till London dit jag aldrig förut varit. Frågade Poul om han tyckte vi skulle åka dit i december, och visst tyckte han det skulle vara kul, men han är egen företagare fortfarande i uppstartsfas och då är man inte tätast i världen. Men som ni vet så är själv bäste dräng, så jag ignorerade min käre sambos ord, bokade två biljetter till London 12-15 december och gav det till honom i julklapp! Ska bli jättekul att åka dit och mysa några dagar och uppleva London i juletid. Varken jag eller Poul har varit där så det blir lite extra spännande. Nu ska jag bara hitta oss ett schysst hotell i centralt läge som inte kostar skjortan. Any suggestions?

Inga kommentarer: