23 september 2009

MVC-besök #2

Var på MVC igen i måndags och pratade mer med min barnmorska Mari-Ann. Då var jag och Ernie i vecka 11+2. Förutom att fortsätta där vi avslutade senast så bokade vi in rutinultraljud och nästa MVC-besök. Ultraljudet blir av på Östra den 12 november och nästa gång jag ska träffa BM är först den 23 november. Fram till dess ska jag hinna med KUB-ultraljudet nu på måndag och precis som förra gången, lämna u-prov i tid och otid pga risken för mig att få njurbäckeninflammation under graviditet.

Skrev nyligen om att jag funderade på om det egentligen var någon Ernie där inne och jag tror jag har hittat "det". Tisdag morgon innan jag klev upp låg jag och klämde lite på magen. Vid det här laget ska ju livmodern vara stor som en apelsin så lite borde ju sticka upp ur bäckenet och kännas utifrån. Och vet ni, det är något på höger sida. Det är nog Ernie ska ni se!

Graviditetsvecka: 11+2
Vikt: 64 kg

Inga kommentarer: